Odborný program konferencie Agroprogress 2012

13. 11. 2014, hotel Holiday Inn, Trnava
“Je možné podnikať v poľnohospodárstve na Slovensku bezpečne? Ako sa dajú predvídať a riadiť riziká?”
1.BLOK / Je vplyv štátu a EÚ na elimináciu rizík v poľnohospodárstve dostatočný?
Štefan Adam
štátny tajomník MPaRR SR
Spoločná poľnohospodárska politika EÚ po roku 2013
Ján Vajs
generálny riaditeľ sekcie poľnohospodárstva MPaRV SR
Ako dostať živočíšnu výrobu na Slovensku z útlmu do rozvoja?
Jenssen Mogens Toft, Kurinec Valér
DLF Trifólium, Dánsko
Generálna línia rozvoja živočíšnej výroby, povinné zazelenanie – viac mlieka a mäsa z trávy
Bohumil Belada
viceprezident Agrární komory ČR
Kedy a prečo prináša zisk betónová krava a živá krava?
2. BLOK / Má bankový sektor záujem o spoluprácu pri reštarte poľnohospodárstva a potravinárstva? Budeme vyrábať a predávať spotrebiteľom na Slovensku opäť kvalitné a konkurencieschopné potraviny?
Ľubomír Partika
výkonný riaditeľ a riaditeľ sekcie projektových podpôr a štátnej pomoci Pôdohospodárskej platobnej agentúry
Štátna pomoc a implementácia projektových opatrení v nasledujúcom období
Radovan Mik
Tatra banka, a.s.
Jaromír Matoušek
UniCredit Bank Slovakia a. s.
Kollár Roman
predseda Agrárno-potravinárskej sekcie SOPK, Heineken Slovensko
Artim Jozef
ústredný riaditeľ SPPK
Možnosti podpory produkcie ovocia a zeleniny v novom programovom období 2014-2020
3. BLOK / Rozvoj výroby poľnohospodárskych komodít, základne pre kvalitné slovenské potraviny
Nouzovská Zuzana
generálna riaditeľka sekcie potravinárstva a obchodu MPaRV SR
Odbytový fond – koncepčné riešenie marketingu slovenských potravín
Said Bucher Jasmine
združenie Alpinavera, Švajčiarsko
Podpora švajčiarskych produktov vyrobených v Alpách
Supeková Soňa
Paneurópska vysoká škola
Čo chýba marketingu slovenských potravín?
Pomichal István
predseda Zväzu chovateľov mäsového dobytka na Slovensku
Skúsenosti a perspektíva chovu mäsového dobytka na Slovensku
Chovan Vladimír
Agropartner s. r. o., Plavecké Podhradie
Záhorácke hovjadzí® – prvá regionálna slovenská značka mäsa vstupuje na trh
Záver konferencie